Ga direct naar de inhoud
Blistha

Blishta Hoopman

Blishta is docente viool en geeft de basisstudies bij Trias in Rijswijk.

“Ik werd op 23 november 1982 in Arnhem geboren en kreeg mijn eerste vioolles op zesjarige leeftijd. Toen ik twaalf was, werd ik toegelaten tot de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium. In 2008 behaalde ik mijn Master of Music en heb ik ook mijn docentendiploma behaald. Ik ben muziekdocent, uitvoerend musicus, blogger en vlogger en mijn uitgangspunt in dit alles is 'The music you play is who you are, Unique!' Wie viool speelt voelt de vrijheid, de schoonheid en laat je lekker voelen. Het is enorm ontspannend en geeft energie. In mijn lessen word je meer bewust van je gevoelens en het effect ervan. Als je je onzeker, verdrietig of vrolijk voelt kun je dat allemaal in het vioolspel kwijt. Met muziek maken kun je uitdrukken wat je met woorden niet kunt!

Elk jaar aan het einde van het lesseizoen sluiten we het jaar af met een vioolorkest. Alle leerlingen van juf Blishta spelen dan met elkaar, samen aan de hand van een thema!

Alles wat je nodig hebt zit in je! Iedereen kan viool spelen als je maar oefent, want dan gebruik je jouw superkrachten!"