Ga direct naar de inhoud
Ooievaarspas

Ooievaarspas

Gebruik de Ooievaarspas om lessen te volgen bij Trias.

Voorwaarden cursusjaar 2022-2023
Voor de Ooievaarspas verleent Trias 100% korting aan kinderen tot 18 jaar (regeling Kinderen Doen Mee) via de webkassa. Daarnaast kunnen zij één gratis sportactiviteit, één gratis culturele activiteit en gratis zwemles volgen. 

1. De cursist moet in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas die gescand moet worden. Het scannen kan na ontvangst van de factuur in oktober bij de administratie in Rijswijk. Let op! Het scannen moet binnen het desbetreffende cursusjaar plaats vinden en uiterlijk 1 juni, anders vervalt het recht op korting en dient het bedrag uit eigen middelen betaald te worden.
2. Een cursist kan 1 cursus per cursusjaar volgen tot een bedrag van €350,-. Een tweede cursus kan voor 50% vergoed worden. 
3. Bij het scannen geeft het systeem van de Ooievaarspas aan hoeveel de korting is. Daarom kunnen wij niets toezeggen over de hoogte van de korting. Volgt de cursist bijvoorbeeld ook nog elders een cursus op cultureel gebied, en is de pas daar al gescand, dan zal de korting 50% bedragen.
4. Een volwassene kan 1 cursus per cursusjaar volgen. De korting bedraagt 50% tot een maximum van €170.
5. De kortingen met de Ooievaarspas gelden alleen voor groepslessen.

Kijk op www.ooievaarspas.nl voor meer informatie.

Aanvragen Ooievaarspas Rijswijk
Aanvragen Ooievaarspas Leidschendam-Voorburg