Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Start met muziek: de Muzikale Wereldreis

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €250
Docent(en) Angelique de Boer
Ooievaarspas Op vertoon van de Ooievaarspas verleent Trias eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Muziek op jonge leeftijd heeft positieve effecten op de ontwikkeling van een kind. Dus ga op reis in de wereld van muziek!

De muzikale wereldreis zit vol avonturen! De jonge avonturiers van 5 en 6 jaar maken kennis met allerlei stijlen muziek. Docent Blishta neemt de kinderen mee naar de klanken uit o.a. Afrika, Spanje, China, Rusland en Zuid-Amerika. We spelen in deze muziekcursus op de kleine instrumenten zoals de handtrom, triangel, claves, woodblock, tamboerijn etc. en een paar grotere instrumenten zoals de djembé, viool, cajon en xylofoon. 

De blokfluit staat ook heel centraal in deze wereldreis van stijlen muziek. We leren in deze muziekcursus ook een aantal muzieknoten en ritmenoten lezen, dat allemaal samen met de blokfluit. Angelique vraagt dan ook een multomap met 23 ringen mee te nemen elke les, want de liedjes krijg je mee naar huis zodat er thuis mogelijkheid is om het te laten horen! Een blokfluit aanschaffen is niet verplicht, maar wel leuk om het thuis muziek maken te stimuleren. Ga je mee op reis? 

CURSUSSEN 2022-2023

  • Jaarcursus 5-6 jr: vanaf woensdag 31 augustus 2022 | 13.50 | 50 min