Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Start met muziek: de Muzikale Wereldreis

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €250
Docent(en) Roché van Tiddens
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Muziek op jonge leeftijd heeft positieve effecten op de ontwikkeling van een kind. Dus ga op reis in de wereld van muziek!

De muzikale wereldreis zit vol avonturen! De jonge avonturiers van 5 en 6 jaar maken kennis met allerlei stijlen muziek. Docent Blishta neemt de kinderen mee naar de klanken uit o.a. Afrika, Spanje, China, Rusland en Zuid-Amerika. We spelen in deze muziekcursus op de kleine instrumenten zoals de handtrom, triangel, claves, woodblock, tamboerijn etc. en een paar grotere instrumenten zoals de djembé, viool, cajon en xylofoon. 

De blokfluit staat ook heel centraal in deze wereldreis van stijlen muziek. We leren in deze muziekcursus ook een aantal muzieknoten en ritmenoten lezen, dat allemaal samen met de blokfluit. Angelique vraagt dan ook een multomap met 23 ringen mee te nemen elke les, want de liedjes krijg je mee naar huis zodat er thuis mogelijkheid is om het te laten horen! Een blokfluit aanschaffen is niet verplicht, maar wel leuk om het thuis muziek maken te stimuleren. Ga je mee op reis? 

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024!
Instromen voor deze cursus is niet meer mogelijk. Wat je het beste kunt doen is inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen op 10 juni en 19 augustus 2023. Op 12 juni 2023 starten ook onze kennismakingscursussen, tegen een gereduceerd tarief maak je in 2 of 3 lessen kennis met een cursus. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

Inschrijven nieuwsbrief


CURSUSSEN 2022-2023

  • Jaarcursus 5-6 jr: vanaf woensdag 31 augustus 2022 | 13.50 | 50 min