Ga direct naar de inhoud
Creëren, inspireren en leren

Opvang

Muziek, dans, theater of beeldende kunst in de opvang? Trias heeft een brede variatie aan mogelijkheden. Laat je inspireren en contacteer ons voor meer informatie en een voorstel op maat.

dagopvang

Van wekelijkse muziekles tot een eenmalige theater workshop. Trias verzorgt lessen muziek, theater, dans, of beeldend voor kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. In nauw overleg met de opvangorgansiatie stellen wij een programma op maat samen. 

buitenschoolse opvang

Kinderen brengen steeds meer tijd door op school, denk hierbij aan de Brede School. Met activiteiten op het gebied van kunst en cultuur kan het leer- en leefklimaat van de leerling worden verrijkt. De totaalontwikkeling van een kind wordt gestimuleerd door ook na schooltijd kunst en cultuur aan te bieden. Laat kinderen hun talenten op het gebied van muziek, theater, beeldend of bijvoorbeeld nieuwe media ontdekken en ontwikkelen. Voor kinderen is het fijn om dit in een vertrouwde schoolomgeving te doen. Trias heeft momenteel op meerdere scholen buitenschoolse activiteiten. Soms zijn deze verwant aan activiteiten die Trias onder schooltijd verzorgt, soms betreft het nieuwe activiteiten. Trias denkt graag mee, denk bijvoorbeeld aan een urban culture middag waarop de kinderen kunnen rappen, breakdancen of een graffiti kunstwerk kunnen maken. Of samen een musical maken en deze opvoeren voor de ouders. Wekelijkse muzieklessen gedurende een schooljaar, een schoolband of een schoolkoor? Een mode workshop? Afhankelijk van de filosofie van de opvangorganisatie en het profiel van de doelgroep stellen we een programma op maat samen.