Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Start met muziek: de Muziekspeeltuin

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €250
Docent(en) Roché van Tiddens
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

De Muziekspeeltuin laat jonge kinderen op speelse wijze en binnen hun eigen belevingswereld kennis maken met de wereld van muziek.

De Muziekspeeltuin is voor de allerkleinste muzikantjes van 4 en 5 jaar. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat muziek op jonge leeftijd een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van een kind. Dus start met muziek! 

Lesopbouw
In de lessen spelen we op kleine instrumenten: handtrom, triangel, claves, sambabal, woodblock, klokkenspel. Middels deze instrumenten leren de kinderen hoge en lage klanken maken, hard en zacht spelen. Ze ervaren de lange en korte klanken en dat allemaal met grafische notatie. We zingen liedjes en doen lekker veel doe-opdrachten zoals op maat lopen en klappen of zelf liedjes maken.

Beleef het in de Muziekspeeltuin
Fantasie neemt een belangrijke plek in. De kinderen beelden samen verhalen uit en gaan op avontuur in de wereld van muziek. Angelique deelt haar lessen in verschillende thema’s. Herfst, dierentuin, circus, sinterklaas, kerst, winter, geluidenparade, lente, sprookjesbos en nog veel meer komt voorbij. Je beleeft het in de Muziekspeeltuin!
 

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024!
Instromen voor deze cursus is niet meer mogelijk. Wat je het beste kunt doen is inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen op 10 juni en 19 augustus 2023. Op 12 juni 2023 starten ook onze kennismakingscursussen, tegen een gereduceerd tarief maak je in 2 of 3 lessen kennis met een cursus. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

Inschrijven nieuwsbrief

CURSUSSEN 2022-2023

  • Jaarcursus 4-5 jr: vanaf woensdag 31 augustus 2022 | 13.00 | 50 min