Ga direct naar de inhoud
Speel je mee?

Kleuterviool: Toren vol muziek (4-5 jaar)

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 8x (startcursus)/ 27x (vervolgcursus)
Tarief *€65/€285
Korting Ooievaarspas

Trias accepteert de Ooievaarspas

Docent(en) Blishta Hoopman
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas eenmalig voor 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

De fantasie fungeert tijdens deze cursus als drijvende kracht.

De viool is een prachtig instrument en heel geschikt om vroeg mee te beginnen. De korte cursus ‘Een toren vol muziek’ is opgezet als een kennismakingscursus van 8 lessen. Mocht je na deze cursus de smaak te pakken hebben, dan kun je je inschrijven voor de vervolgcursus van 27 lessen. Mocht je het jaar hebben afgerond, dan kun je je inschrijven voor Kleuterviool: Tovernoot (5-6 jaar). 

KLEUTERVIOOL: EEN TOREN VOL MUZIEK (4-5 JAAR)
In de toren wonen heel veel grote mensen, kinderen en dieren. Met onze toverstok (strijkstok) gaan we op avontuur en ontmoeten we alle bewoners die in de toren wonen. Zo ontmoeten we Vie de Vis, Oma Mimi, Trompettist Faldini, Familie Pannenkoek en nog veeeel meeer!

De fantasie fungeert tijdens deze cursus als drijvende kracht. De cursus kleuterviool heeft een duidelijke structuur, de kring is de basis, er is veel aandacht voor beweging, niet lang stilzitten, positieve beloning, improviseren. Ritme en toonhoogte leren we met heel veel bewegingen aan met en zonder viool. Plezier hebben met simpel muzikaal spel. Doen en ervaren, waarbij we de fantasie blijven prikkelen.

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024!
Instromen voor deze cursus is niet meer mogelijk. Wat je het beste kunt doen is inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen op 10 juni en 19 augustus 2023. Op 12 juni 2023 starten ook onze kennismakingscursussen, tegen een gereduceerd tarief maak je in 2 of 3 lessen kennis met een cursus. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

Inschrijven nieuwsbrief


CURSUSSEN 2022-2023

  • Jaarcursus (vervolgcursus): 27x vanaf maandag 31 oktober 2022 | 16.00 | 50 min | €285