Ga direct naar de inhoud

Trias, expert in cultuur onderwijs

Wij hebben jarenlange ervaring in het primair onderwijs, het speciaal onderwijs, de opvang en het voortgezet onderwijs. Samen met jou kijken we hoe cultuuronderwijs op school of in de opvang het beste uitgevoerd kan worden. Want cultuuronderwijs telt!

CULTUUREDUCATIE MET KWALITEIT

CmK brengt leerlingen in aanraking met kunst & cultuur. In co-creatie met scholen worden leerlijnen voor kunstvakken ontwikkeld. Daarbij zijn er trainingen voor leerkrachten in het onderwijs. Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

meer informatie

Trainingen leerkrachten

Wij delen graag onze expertise en organiseren scholing voor groepsleerkrachten uit het (speciaal) basisonderwijs. Ontdek de mogelijkheden bij Trias.

Ontdek de mogelijkheden

Kennis & inspiratie

Ontmoet hier de drijvende kracht achter culturele organisaties en scholen in Rijswijk en raak geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk.

Ga naar Kennis en Inspiratie

NIEUWE HORIZON

Trias viert haar 35-jarig bestaan. Om dit bijzondere moment te vieren trakteert Trias het onderwijs in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg filmprogramma ‘Nieuwe Horizon’ van het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Ontdek de mogelijkheden voor jouw school en neem contact met ons op via onderwijs@stichting-trias.nl of bel 070-396 9266. 

Contact ons

CMK Nieuwbrief

Trias en de Bibliotheek aan de Vliet werken de komende vier jaar samen met partners en scholen aan de verankering van goed cultuuronderwijs. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden