Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Moderne dans

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) dinsdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €280
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Dans je mee?

Moderne dans is een vrije dansvorm, waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. De moderne dans grijpt terug op primitieve principes waarbij het lichaam dient als expressie van emoties en gevoel. De dansstijl is te herkennen aan veel grondwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning. Tijdens de les werk je aan je techniek, krachtopbouw, lenigheid en dansgevoel. Je kunt de dans zien als een sport, want je conditie en lenigheid gaat met sprongen vooruit!

Moderne dans wordt steeds vaker gebruikt bij videoclips en optredens van bekende artiesten (zie video Sia).

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024! 
Twijfel je nog over deze cursus? In de maand september kun je je inschrijven voor 1 gratis proefles. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar trias@stichting-trias.nl onder vermelding van je gewenste cursus, voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. 

Inschrijven proefles

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen, kennismakingscursussen en vakantie activiteiten. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

CURSUSSEN 2023-2024

  • Jaarcursus 7 t/m 11 jaar: vanaf dinsdag 29 augustus 2023 | 17.10 | 50 min 

KLEDINGADVIES

  • Een joggingbroek of legging die lekker zit
  • Geen schoenen. We dansen lekker op blote voeten. Vind je dit niet prettig? Maak dan gebruik van teenschoentjes of sokken.