Ga direct naar de inhoud
OPEN DAG

Open dag

Zing dans en maak mee! Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de open dag plaats bij Trias in het Huis van de stad Rijswijk van 10.00 tot 14.00 uur. Iedereen is op die dag uitgenodigd om gratis proeflessen te volgen.

Tijdens de open dag kun je kijken (en meedoen) bij verschillende lessen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion design en nieuwe media. Je mag verschillende instrumenten uitproberen en vragen stellen aan de docenten. Buiten kunnen kinderen meedoen met bucketdrummen en zich laten schminken. Na afloop krijgen kinderen ook een tote bag (limited edition) van Trias. Reserveren voor een proefles is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je bent dan verzekerd van een plekje in één van onze gloednieuwe lokalen. Weet je welke cursus je gaat volgen? Dan kun je tijdens de open dag ook direct inschrijven voor een cursus. 

De inschrijving voor de open dag is gesloten. Heb je je niet ingeschreven, dan ben je uiteraard van harte welkom op de open dag op 8 juni. Bij de ingang kunnen we kijken waar nog een plek beschikbaar is voor een proefles. Hopelijk tot dan!