Ga direct naar de inhoud
Locaties

locaties

LESLOCATIE RIJSWIJK:

Openbaar vervoer
De tram- en bushaltes Generaal Spoorlaan (tram 17) en Hendrik Ravesteijnplein (bus 23) zijn recht voor de ingang van het Huis van de stad Rijswijk. De bushalte Rijswijkse Schouwburg (bus 22, 23 en 29) is op maximaal 5 minuten loopafstand.

(Snor)fietsen en brommers
(Snor)fietsen en brommers graag plaatsen in en naast de fietsenrekken op het terrein links voor het Huis van de stad Rijswijk. 

Parkeren
In de nabije omgeving van het Huis van de stad Rijswijk zijn diverse parkeergelegenheden. Voor alle parkeerplaatsen, zowel in de directe omgeving van Huis van de stad Rijswijk als in naastgelegen woonbuurten, en in de omgeving Rembrandtkwartier en Te Werve is het betaald parkeren van 18.00 tot 24.00 uur. Overdag is parkeren gratis.

Voor de parkeerplaatsen voor het Huis van de stad Rijswijk en tussen het Huis van stad Rijswijk en de Schouwburg (Huys Ter Nieuburchlaan) en op het Hendrik Ravensteijnplein is het eerste parkeeruur gratis. Daarna kost parkeren € 1,50 per uur. Parkeergelden kunnen worden voldaan bij een betaalautomaat of via een betaalapp. In verband met drukte in de middagen en met name op woensdagmiddag, adviseren we je op de fiets te komen als dat mogelijk is. Voor vragen omtrent het parkeren, verwijzen wij je naar de gemeente Rijswijk

LESLOCATIE LEIDSCHENDAM-VOORBURG: 

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95
2273 BW Voorburg
Open in Google Maps

Het Veur Theater
Damlaan 44
2265 AP Leidschendam
Open in Google Maps