Ga direct naar de inhoud

Ontdek je talent!

Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Bij Trias ontdek je wat jouw talenten zijn! Trias heeft lange en korte cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Ook kun je bij Trias meedoen met vakantie-activiteiten of je kinderfeestje vieren. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Rijswijk. In Leidschendam-Voorburg heeft Trias de Wijkmuziekschool en de Jeugdtheaterschool.

Expert in cultuuronderwijs

Trias heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert in cultuuronderwijs. In samenwerking met het onderwijs ontwikkelen we leerlijnen in muziek, theater, beeldend en urban culture.

meer informatie

In bezit van de Ooievaarspas?

Kinderen tot 18 jaar kunnen met de Ooievaarspas bij Trias gratis één jaarcursus volgen. Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.ooievaarspas.nl. 

meer informatie

Tijdelijke wijzingen bereikbaarheid Trias

Van 8 februari tot en met 12 maart heeft Trias aangepaste openingstijden voor de administratie balie en telefonische bereikbaarheid. Op maandag zijn we open van 10.30 tot 17.30 uur. Van dinsdag tot en met donderdag zijn we open van 9.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag zijn we alleen per e-mail bereikbaar.

Uitzondering: Voorjaarsvakantie
Van maandag 19 tot en met woensdag 21 februari zijn wij telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 22 tot en met zaterdag 24 februari is de administratie gesloten en telefonisch niet bereikbaar.