Ga direct naar de inhoud

Ontdek je talent!

Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Bij Trias ontdek je wat jouw talenten zijn! Trias heeft lange en korte cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Rijswijk. In Leidschendam-Voorburg heeft Trias de Wijkmuziekschool en de Jeugdtheaterschool.

Expert in cultuuronderwijs

Trias heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert in cultuuronderwijs. In samenwerking met het onderwijs ontwikkelen we leerlijnen in muziek, theater, beeldend en urban culture.

meer informatie

Inschrijving Open Dag 8 juni geopend!

Binnenkort is het weer tijd voor een groots feest in het Huis van de stad! Trias nodigt je uit voor een spetterende open dag van 10.00 tot 14.00 uur met proeflessen in muziek, dans, beeldende kunst, theater en nieuwe media. Tijdens deze dag kun je ook genieten van optredens van Trias-talenten en docenten. Vergeet ook niet om langs te gaan bij onze schminkstand en buiten staat traditiegetrouw onze ijscoman klaar.

inschrijven proefles

In bezit van de Ooievaarspas?

Kinderen tot 18 jaar kunnen met de Ooievaarspas bij Trias gratis één jaarcursus volgen. Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.ooievaarspas.nl. 

meer informatie