Ga direct naar de inhoud

Ontdek je talent!

Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Bij Trias ontdek je wat jouw talenten zijn! Trias heeft lange en korte cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Ook kun je bij Trias meedoen met vakantie-activiteiten of je kinderfeestje vieren. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Rijswijk. In Leidschendam-Voorburg heeft Trias de Wijkmuziekschool en de Jeugdtheaterschool.

Expert in cultuuronderwijs

Trias heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert in cultuuronderwijs. In samenwerking met het onderwijs ontwikkelen we leerlijnen in muziek, theater, beeldend en urban culture.

meer informatie

Open dag 27 augustus - GRATIS PROEFLESSEN

Op zaterdag 27 augustus 2022 is er een open dag bij Trias, dat plaatsvindt in het Huis van de stad Rijswijk, aan de Generaal Spoorlaan 2. Volg een gratis proefles en neem een kijkje in het iconische gebouw. Schrijf je in!

inschrijven gratis proefles

Openbare rondleidingen 27 augustus

Tijdens de open dag van Trias worden er rondleidingen voor het publiek georganiseerd van 10.00 uur tot en met 14.00 uur. Iedereen is die dag van harte welkom om het prachtige gebouw aan de binnenkant te komen bewonderen. 

reserveer tijdslot

Zomeractiviteiten 2022

In de zomervakantie kun je bij Trias terecht voor de allerleukste activiteiten. Kinderen en jongeren zijn uitgenodigd om mee te doen aan de activiteiten Urban Dance, Tiktok Dance, Show Dance, DJ'en en nog meer! Geniet van de zomer en ga aan de slag in de mooie omgeving van onze nieuwe locatie.

Bekijk ze hier!