Ga direct naar de inhoud

Ongezien

in Theater Ludens

Wanneer de maatregelen het toelaten, komt een groep buurtbewoners uit Leidschendam-Voorburg samen. Iedere vrijdagmiddag ontmoeten zij elkaar. Ze doen, denken en creëren. Alles wat zij maken blijft echter ongezien. Wie zijn deze mensen? Wat is hun verhaal?

‘Ongezien’ heeft 11 uiteenlopende spelers bij elkaar gebracht in bizarre tijden. Samen deelden ze verhalen en ervaringen rondom het thema ‘eenzaamheid’ die zij ieder op hun eigen unieke wijze gaan presenteren in Theater Ludens.

Spelers: Asha, Danny, Elvira, Irene, Martien, Maureen, Rob, Sam, Sterre, Utku en Yvonne 
Regie: Sylvia Bos en Anouk van Weerlee  
Productieleider: Sylvia van der Sluys 
Flyer: Sterre Bitter 

De voorstelling is nog 1 keer te zien in Theater Ludens. Kom naar de gratis voorstelling:

  • Woensdag 20 april om 20.00 uur

RESERVEREN

Mocht het niet lukken met reserveren dan kun je ook een e-mail sturen met daarin je naam, telefoonnummer, aantal kaarten. Je kunt ook telefonisch kaarten reserveren op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur of zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur.


‘Ongezien’ wordt georganiseerd in het kader van ‘Proeftuin Cultuuranker Leidschendam-Voorburg’ en is een initiatief van buurtbewoners i.s.m. Trias, Centrum voor de Kunsten. Mede mogelijk gemaakt door Woej, Theater Ludens, Wijkleercentrum Alles voor Elkaar en de gemeente Leidschendam-Voorburg.