Ga direct naar de inhoud
Brantley

Brantley MacDonald

"Mijn naam is Brantley MacDonald en ik geef sinds september 2020 les bij Trias. Op muzikaal gebied heb ik inmiddels 15 jaar ervaring als zanger en bandleider van diverse groepen. 

Door zelf muzikant te zijn en altijd het beste uit mijzelf te willen halen heb ik mijn kennis opgedaan. Het creëren en uitbrengen van podium- en studioproducties is een groot onderdeel van mijn leven. Dit kunnen eigen projecten zijn of projecten die ik voor anderen in opdracht doe. Ik leer tenslotte zelf het meeste door actief en productief te blijven in samenwerking met verschillende genres en doelgroepen. Ik vind het dan ook altijd leuk en waardevol om lessen te geven op het gebied van zang, percussie, bandcoaching en muziek productie. 

Tijdens de cursus Music Production lessen leer ik de leerlingen hoe het muziekproductie programma Band Lab werkt. Dit is een online programma en werkt zoals de meest gebruikte muziekproductie programma's. Ik leg ook uit hoe je samples en loops kunt gebruiken om van bestaande muziekstukken nieuwe beats te maken. Hier komt ook voorbij om op het tempo, toonsoort etc te letten. Ik besteed dus ook aandacht aan muziektheorie. Ook begin ik elke les met vragen hoe het gaat, wat ze deze week hebben meegemaakt, hoe ze de lockdown volhouden. Ook geef ik lessen in DJ'en en Rappen.

Tijdens mijn lessen haal ik het beste aan jouw muzikale skills naar boven en zorgen wij er samen voor dat je op een leuke manier leert over muziek!"