Ga direct naar de inhoud
Maak mee!

Tekenen, schilderen & 3D (12-22 jaar)

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag, donderdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €350
Korting Ooievaarspas

Trias accepteert de Ooievaarspas

Docent(en) Charlotte van Winden
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting aan kinderen onder de 18 jaar en 50% aan volwassenen. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

De cursus tekenen, schilderen & 3D is voor kinderen die graag op ontdekking gaan en het niet erg vinden om hun handen vies te maken.

Op de sfeervolle kunstzolder van Trias ga je aan de slag met tekenen, schilderen en 3D technieken. Zo zit je de ene keer met je handen in de klei en de andere keer achter een schildersezel. Je krijgt opdrachten, maar wordt ook gestimuleerd om zelf op ontdekking te gaan en je verbeelding te gebruiken. Er wordt aandacht besteed aan zowel creatieve als technische vaardigheden. Door oefening ontdek en ontwikkel je jouw talent!

Deze cursus omvat alle activiteiten van Trias binnen de discipline beeldend. De lessen kennen een projectmatige opbouw met verschillende thema’s. Ook brengen we gezamenlijk een bezoek aan het museum en laten ons inspireren door de tentoonstelling daar. Aan het einde van het cursusjaar laat je jouw werk zien in een expositie.
 

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024! 
Twijfel je nog over deze cursus? In de maand september kun je je inschrijven voor 1 gratis proefles. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar trias@stichting-trias.nl onder vermelding van je gewenste cursus, voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. 

Inschrijven proefles

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen, kennismakingscursussen en vakantie activiteiten. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

CURSUSSEN 2023-2024

  • Jaarcursus 12 t/m 22 jaar: vanaf woensdag 30 augustus 2023 | 16.00 uur | 90 min | Charlotte van Winden*
  • Jaarcursus 12 t/m 22 jaar: vanaf donderdag 31 augustus 2023 | 19.00 uur | 90 min | Charlotte van Winden*

* Deze cursussen zijn gericht op leerlingen uit groep 8 en hoger.

KLEDINGADVIES
Trek niet je mooiste kleding aan, van creatief zijn kun je vies worden!