Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Tekenen, schilderen & 3D (6-8 jaar)

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €245
Docent(en) Charlotte van Winden
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

De cursus tekenen, schilderen & 3D is voor kinderen die graag op ontdekking gaan en het niet erg vinden om hun handen vies te maken.

In het gloednieuwe atelier van Trias ga je aan de slag met tekenen, schilderen en 3D technieken. Zo zit je de ene keer met je handen in de klei en de andere keer achter een schildersezel. Je krijgt opdrachten, maar wordt ook gestimuleerd om zelf op ontdekking te gaan en je verbeelding te gebruiken. Er wordt aandacht besteed aan zowel creatieve als technische vaardigheden. Door oefening ontdek en ontwikkel je jouw talent!

Deze cursus omvat alle activiteiten van Trias binnen de discipline beeldend. De lessen kennen een projectmatige opbouw met verschillende thema’s. Ook brengen we gezamenlijk een bezoek aan het museum en laten ons inspireren door de tentoonstelling daar. Aan het einde van het cursusjaar laat je jouw werk zien in een expositie.

CURSUSSEN 2022-2023

  • Jaarcursus: 6 t/m 8 jaar | vanaf woensdag 31 augustus 2022 | 13.00 | 60 min | €245

KLEDINGADVIES
Trek niet je mooiste kleding aan, van creatief zijn kun je vies worden!