Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Blazersklas

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 10 lessen
Tarief *€90/€105
Korting Ooievaarspas

Trias accepteert de Ooievaarspas

Docent(en) Rachel van Asten
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting voor kinderen tot 18 jaar en 50% korting voor volwassenen. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Lijkt het je leuk om in een band samen te blazen? Tijdens de lessen wordt je klaargestoomd om samen te kunnen spelen! De focus ligt op tellen, frasering en samenspel. Iedere blok gaan we aan de slag met frisse nieuwe nummers om te spelen. Basisvaardigheden: Minimaal 2 mollen en kruizen kunnen lezen en spelen. Heb je al meerdere jaren les of ervaring in het spelen op een blaasinstrument (lichte muziek) en wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen in het samen spelen? Schrijf je dan in voor de Blazersklas! Liever eerst een proefles volgen? Vraag vandaag nog een proefles aan! 

CURSUSSEN 2022-2023

  • Blok 2: 10x vanaf maandag 16 januari 2023 | 19.30 | 90 min
  • Blok 3: 9x vanaf maandag 3 april 2023 | 19.30 | 90 min

*Tarief per kind/volwassene

Trias Music Fest

Altijd al in een band willen spelen? Dat kan! Trias stimuleert groepslessen en sessies. Daarom kunnen muziekleerlingen elke schoolvakantie deelnemen aan de Trias Music Fest (TMF). Spelen in een band draagt namelijk bij aan de onderlinge verbondenheid en stimuleert samenwerking, waardering en begrip voor elkaar.

De cursisten verzinnen een eigen bandnaam, repeteren samen in één dagdeel en werken aan een echte performance. Aan het einde van de dag treden de cursisten op voor het publiek in de studio van Trias. Ouders, broertjes en zusjes mogen komen kijken!

Het is voor de leerlingen natuurlijk heel spannend om 'echt' op te treden. Door de voorstelling direct na de bandsessies te doen, zorgen we ervoor dat de leerlingen goed voorbereid en geconcentreerd zijn. We werken echt naar de voorstelling toe. Zo wordt het voorspelen nog leuker en worden de leerlingen gemotiveerd om vaker te willen optreden.

Dit zijn de data waarin de TMF-banddagen worden georganiseerd:
Herfstvakantie (25 & 26 oktober*): Leerlingen vanaf 1 jaar ingeschreven
Voorjaarsvakantie (28 feb & 1 maart): Alle leerlingen instrumentaal en zang
Meivakantie (25 & 26 april): Alle leerlingen instrumentaal en zang
Zomervakantie (11 & 12 juli): Alle leerlingen instrumentaal en zang

* Alle genoemde data is onder voorbehoud.