Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Blazersklas

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 10 lessen
Tarief *€90/€100
Docent(en) Rachel van Asten
Ooievaarspas Op vertoon van de Ooievaarspas verleent Trias eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Lijkt het je leuk om in een band samen te blazen? Tijdens de lessen wordt je klaargestoomd om samen te kunnen spelen! De focus ligt op tellen, frasering en samenspel. Iedere blok we aan de slag met frisse nieuwe nummers om te spelen. Basisvaardigheden: Minimaal 2 mollen en kruizen kunnen lezen en spelen. Heb je al meerdere jaren les of ervaring in het spelen op een blaasinstrument (lichte muziek) en wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen in het samen spelen? Schrijf je dan in voor de Blazersklas! Liever eerst een proefles volgen? Vraag vandaag nog een proefles aan! 

CURSUSSEN 2022-2023

  • Blok 1: 10x vanaf maandag 3 oktober 2022 | 19.30 | 90 min 
  • Blok 2: 10x vanaf maandag 9 januari 2023 | 19.30 | 90 min
  • Blok 3: 10x vanaf maandag 3 april 2023 | 19.30 | 90 min

*Tarief per kind/volwassene

Trias Music Fest

Altijd al in een band willen spelen? Dat kan! Trias stimuleert groepslessen en sessies. Daarom kunnen muziekleerlingen elke schoolvakantie deelnemen aan de Trias Music Fest (TMF). Spelen in een band draagt namelijk bij aan de onderlinge verbondenheid en stimuleert samenwerking, waardering en begrip voor elkaar.

De cursisten verzinnen een eigen bandnaam, repeteren samen in één dagdeel en werken aan een echte performance. Aan het einde van de dag treden de cursisten op voor het publiek in de studio van Trias. Ouders, broertjes en zusjes mogen komen kijken!

Het is voor de leerlingen natuurlijk heel spannend om 'echt' op te treden. Door de voorstelling direct na de bandsessies te doen, zorgen we ervoor dat de leerlingen goed voorbereid en geconcentreerd zijn. We werken echt naar de voorstelling toe. Zo wordt het voorspelen nog leuker en worden de leerlingen gemotiveerd om vaker te willen optreden.

De vakanties waarin het wordt georganiseerd:
Herfstvakantie (25 & 26 oktober*): Leerlingen vanaf 1 jaar ingeschreven
Voorjaarsvakantie (28 feb & 1 maart): Alle leerlingen
Meivakantie (25 & 26 april): Alle leerlingen
Zomervakantie (11 & 12 juli): Ale leerlingen

* Alle genoemde data is onder voorbehoud.
Deelname is gratis. De TMF-banddag is voor iedereen al 1 jaar een cursus muziek hebben gevolgd.