Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Oproep voor jongerenproject ‘Als je me echt zou kennen’

Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk zijn op zoek naar jongeren tussen de 14 en 24 jaar die moeilijke thema’s met elkaar bespreken door middel van verschillende kunstvormen zoals tekenen, schilderen, rappen, dansen of muziek produceren.

In 2021 werd het succesvolle jongerenproject ‘See me, hear me, feel me’ gelanceerd door Trias en Welzijn Rijswijk. ‘De vorige editie was ontzettend leuk en succesvol. Er ontstonden door nieuwe ontmoetingen, nieuwe vriendschappen’ aldus Mike Massar, oud stagiair van Welzijn Rijswijk. Mike loopt nu stage voor Trias, Centrum voor de Kunsten en heeft nu de opdracht gekregen om de expositie te organiseren van de tentoonstelling ‘Als je me echt zou kennen’. Dit doet hij samen met Tim de Wildt, jeugdwerker bij Welzijn Rijswijk en deelnemer van de vorige editie.

‘Met dit project willen we drempels verlagen en meer begrip voor elkaar krijgen. Jongeren krijgen een podium waarbij ze hun identiteit en verhaal vertalen naar een kunstvorm zoals muziek, zang, dans of beeldend. In hun kunstwerken beelden ze uit hoe en wie ze zijn’, aldus Tim de Wildt. ‘Door deel te nemen, herontdek je jezelf nog meer, maar ook andere mensen’, zegt Mike.

De kunstwerken van deelnemers worden later geëxposeerd in het Huis van de stad Rijswijk op 24 november 2022. Aanmelden kan tot 17 oktober door een e-mail te sturen met daarin je voor, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd naar communicatie@stichting-trias.nl.