Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Nog 3 weken te gaan tot de verhuizing

Bekijk en luister elke week hoe de Trias community de verhuizing ervaart. Wat is hun rol bij Trias? Wat zijn hun mooiste herinneringen? En waar kijken ze het meest naar uit in het Huis van de stad? Deze week luister je naar het verhaal van Fien Kester en Patrick Tranquille, coördinatoren onderwijs. Volgende week hoor je de verhalen van Reza Shakibapour zijn piano cursisten.

De verhuizing

Vanaf 28 april verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat. Bekijk hier het volledige nieuwsbericht.

Werkzaamheden fase 2

Na de verhuizing van Trias lopen de werkzaamheden voor de bovenliggende etages en de publieksbalies tegen het atrium aan, door. Dit wordt de plek waar in 2023 de gemeente Rijswijk gehuisvest wordt. Natuurlijk doen we er alles aan om dit zo gestroomlijnd (en zoveel mogelijk vrij van overlast) te laten verlopen. Vanwege de werkzaamheden is het pand tot september beperkt toegankelijk voor de activiteiten van Trias. 

Cursusruimtes van Trias

Via het Burgerplein kom je straks uit in het atrium. Dit is het centrale punt van het Huis van de Stad Rijswijk, waar alles samen komt. Het vormt de transparante en open ontmoetingsruimte van het gebouw. Aan de rand van het atrium bevinden zich de cursusruimtes van Trias zowel op de begane grond als in het souterrain. Op de begane grond vind je de grote groepen ruimte en de studio. In het souterrain vind je de foyer (voor ouders) en ruimtes voor slagwerk/popgroep, keyboard, piano, gitaar, beeldende kunst, fashion design, muziek, dans, nieuwe media en basiscursussen. In deze ruimtes en de gloednieuwe grote danszaal biedt Trias een gevarieerd programma aan van lange en korte cursussen voor jong en oud.