Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Eerste Trias open dag een groot succes!

Vol trots blikken we terug op een succesvolle open dag van Trias in het Huis van de stad Rijswijk.

De teller stond aan het einde van de middag op ruim 1050 bezoekers! Het was groots feest! Er waren talloze proeflessen te volgen in en rondom het iconische gebouw. Buiten voor de ingang stond een ijskraam, kinderen konden zich laten schminken, deelnemen aan een workshop bucket drumming of aan de knutseltafel bloempotten beschilderen.

Binnen konden ouders en kinderen zich inschrijven voor de verschillende proeflessen muziek, zang, dans, fashion design en nieuwe media. Daarnaast konden enthousiaste bezoekers in het atrium, op de trap, genieten van diverse optredens met o.a. Trias Talent Agency talenten, Trias cursisten én docenten. Naast de verschillende optredens konden Rijswijkers zich ook inschrijven voor een openbare rondleiding. Naast de ruimtes van Trias kregen de bezoekers ook een kijkje in de nieuwe ruimtes van de Gemeente Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk. Tijdens de rondleidingen kwamen de memorabele herinneringen bij veel bezoekers weer naar boven in het gerenoveerde stadhuis.

Namens het hele team van Trias willen we iedereen bedanken voor jullie komst en wie weet tot snel in het Huis van de stad Rijswijk!

Beelden: Christopher A. Dominic