Ga direct naar de inhoud
Sarina Missot

Sarina Missot

Vanuit mijn kunstenaarschap en ruime ervaring in het lesgeven en het ontwikkelen van kunsteducatie, stimuleer ik jong en oud (4- 92 jaar), om te ontdekken, te experimenteren en vaardigheden te ontwikkelen.

Tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotografie en films maken; het kan allemaal! In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Tilburg, als beeldend kunstenaar en Bachelor of Education. Ik heb een atelier in de DCR, een culturele broedplaats in Den Haag en gebruik diverse media voor het maken van mijn eigen werk; 2d, 3d, installatiekunst, video en fotografie.

Naast mijn kunstenaarschap geef ik les op meerdere locaties; basisscholen, naschoolse opvang, jongeren academie, middelbaar onderwijs, expositieruimtes, verzorgings- en wijkcentra en festivals zoals De Betovering en Podium Westland. Ook ontwikkel ik leerlijnen beeldend en nieuwe media voor regulier en speciaal basisonderwijs en geef ik trainingen aan docenten. Inspiratie voor mijn lessen haal ik vanuit de hele wereld en kunstgeschiedenis, maar ook uit de hedendaagse kunst en ‘outsider art’. Het is heel mooi en uitdagend om de fantasie en beeldtaal bij anderen te ontwikkelen!