Ga direct naar de inhoud
Orsaya

Orsaya Hertzinger

Met meerdere diploma’s op zak, waaronder Cum Laude aan het Sweelick Conservatorium in Amsterdam, kan ik jou van alles leren!

"Hoi mijn naam is Orsaya! Ik geef met veel plezier de dwarsfluit- en zanglessen bij Trias. Naast Trias werk ik ook bij het leerorkest in Amster, SKVR Rotterdam, val ik in voor zangeres Denise Jannah wanneer zij gaat toeren en doe ik ook losse projecten. Bij Trias geniet ik van het leuke contact met de kinderen, de talent coaching en optredens Trias Musicl Fest (TMF) met collega's.

Naast instrumentaal en zang schrijf ik ook liedjes. Mijn songs worden wereldwijd gedraaid. Mijn singer-songwriter skills zijn handig tijdens de zanglessen. Zo kunnen we een nummer aanpassen naar stemsoort en een meer authentieke sound te creëren.

Als docent zie ik heel snel waar iemand zijn/ haar talent ligt en hoe dat het beste doorontwikkeld kan worden. Daarnaast heb ik een brede muzikale kennis, waardoor de leerling bij mij veel inspiratie kan halen. Inspireren, motiveren, talent herkennen en op weg helpen, dat is waar ik het beste in ben!"