Ga direct naar de inhoud
Julien

Julien Graute

"Mijn naam is Julien Graute en ik ben gitaardocent bij Trias. Op mijn 18e ben ik begonnen met gitaar spelen. Naast het volgen van gitaarlessen, heeft het vak muziek op de middelbare school mij de doorslag gegeven om 100% voor de muziek te gaan. Door deze lessen leerde ik in bands te spelen en zo kwam ik erachter dat ik het heel leuk vind om samen muziek te maken.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en ik speel tegenwoordig in diverse bands, waaronder mijn eigen band Kid Harlequin, waarin ik zelf vocalist/gitarist ben en de songs schrijf. Daarnaast speel ik ook in de David Bowie tribute: Golden Years. Deze band is een eerbetoon aan wijlen David Bowie om zo zijn muziek springlevend te houden.

Gitaarles draait bij mij om een mooie balans tussen plezier, educatie en het maken van muziek in groepsverband. Ik vind het leuk om verschillende stijlen en technieken te behandelen. Van Pop, Blues, Rock tot Jazz, alles is mogelijk in mijn lessen. Met alle leerlingen werk ik met een leerplan, zodat alle facetten van het gitaar spelen aanbod komen.

Mijn werk bij Trias omvat het doceren op zowel de akoestische als de elektrische gitaar en ben daarnaast ook werkzaam als bandcoach. Mijn lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden, jong en oud. Iedereen is welkom!"