Ga direct naar de inhoud
Jacqueline

Jacqueline den Dekker

Jacqueline den Dekker is expert in muziek en dans met de allerjongsten.

"Sinds 2015 verzorg ik de ouder-kind les Muziek met Dreumesen en Peuters. Ik ben gediplomeerd Muziek op Schoot®-docente, met jarenlange ervaring in het werk met jonge kinderen. Ik combineer mijn pedagogische achtergrond met mijn passie voor muziek en dans en beweging.

Het bijzondere aan mijn lessen vind ik dat ik zowel aan het kind als aan de ouders les geef. Dat je samen de basis legt voor de verdere muzikale ontwikkeling. De ontwikkeling van jonge kinderen is volop in beweging, naast het zingen en het spelen met de instrumentjes is dans/beweging een belangrijke factor in de les. Maar ook aandacht voor taal en spraak, voor gebaren bij de liedjes, en het sociale contact. Een knuffelmoment ontbreekt zeker niet!

We zingen nieuwe liedjes en oude bekende. Liedjes voor het dagelijks leven, zoals opruimen, tandenpoetsen, naar buiten gaan, boodschappen doen. 'Zingen maakt het leven een stuk makkelijker.' Onder de naam 'Pasdedeuntjes' is zij als vaste docente muziek en dans, verbonden aan een aantal kinderdagverblijven in Rijswijk e.o."