Ga direct naar de inhoud
Samen bouwen we bruggen

Bereikbaarheid en parkeren

ADRES
Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk
Klik voor routebeschrijving op Google Maps

PARKEREN
In de nabije omgeving van het Huis van de stad Rijswijk zijn diverse parkeergelegenheden. Voor alle parkeerplaatsen, zowel in de directe omgeving van Huis van de stad Rijswijk als in naastgelegen woonbuurten, en in de omgeving Rembrandtkwartier en Te Werve is het betaald parkeren van 18.00 tot 24.00 uur. Overdag is parkeren gratis.

Voor de parkeerplaatsen voor het Huis van de stad Rijswijk en tussen het Huis van stad Rijswijk en de Schouwburg (Huys Ter Nieuburchlaan) en op het Hendrik Ravensteijnplein is het eerste parkeeruur gratis. Daarna kost parkeren € 1,50 per uur. Parkeergelden kunnen worden voldaan bij een betaalautomaat of via een betaalapp.

(SNOR)FIETSEN EN BROMMERS
(Snor)fietsen en brommers graag plaatsen in en naast de fietsenrekken op het terrein links voor het Huis van de stad Rijswijk

OPENBAAR VERVOER
De tram- en bushaltes Generaal Spoorlaan (tram 17) en Hendrik Ravesteijnplein (bus 23) zijn recht voor de ingang van het Huis van de stad Rijswijk. De bushalte Rijswijkse Schouwburg (bus 22, 23 en 29) is op maximaal 5 minuten loopafstand.