Ga direct naar de inhoud
Kom je uitproberen?

Start kennismakingscursussen

Vanaf 12 juni 2023 starten de eerste Trias kennismakingscursussen in het Huis van de stad Rijswijk voor iedereen. Tegen een gereduceerd tarief maak je in drie lessen kennis met muziek, dans, musical/theater, fashion design of nieuwe media. Mocht je na de kennismakingscursus de smaak te pakken hebben, dan kun je jezelf inschrijven voor een jaarcursus per september. 

Tijdens de kennismakingscursussen krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de docent, andere deelnemers, de gekozen cursus en niet te vergeten, de lesruimtes op onze splinternieuwe locatie! Daarnaast ontdek je tijdens de lessen of een instrument wel of niet bij jou past.

Kinderen kunnen met hun ouders op verschillende speelse manieren kennismaken met muziek. Ze kunnen kiezen uit ruim 10 cursussen muziek zoals piano, gitaar, saxofoon, rap, harp, dwarsfluit en meer. Voor wie het leuk vind om te zingen, dansen en te acteren tegelijkertijd, kan deelnemen aan de kennismakingscursus Theater & Musical. Kinderen kunnen zich ook opgeven voor een cursus dans, zoals klassiek ballet, streetdance, breakdance en meer.

Bekijk kennismakingscursussen