Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Open dag

Let op: de inschrijvingen voor de proeflessen zijn gesloten, maar je kunt die dag vooralsnog aan de balie inschrijven. 

Op zaterdag 27 augustus is er van 10:00-14:00 een open dag bij Trias. De open dag vindt plaats in het nieuwe onderkomen van Trias, Huis van de Stad, aan de Generaal Spoorlaan 2, Rijswijk. Iedereen is op die dag uitgenodigd om gratis proeflessen te volgen. Onderin deze pagina tref je het inschrijfformulier. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor een openbare rondleiding via deze link. Je krijgt dan voorproefje in de ruimtes van Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en de Gemeente Rijswijk. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je bent dan verzekerd van een plekje. 

Tijdens de open dag kun je kijken (en meedoen) bij verschillende demolessen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Je mag verschillende instrumenten uitproberen en vragen stellen aan de docenten. Nadat je weet welke cursus jij leuk vindt, kan je je direct inschrijven!

Leuk voor jong en oud
Kinderen kunnen zich laten schminken en krijgen na afloop een goodiebag. Weet je welke cursus je gaat volgen? Dan kun je direct inschrijven bij Trias.