Ga direct naar de inhoud
Patrick

Patrick Tranquille

Mijn naam is Patrick Tranquille en ik geef sinds september 2017 les bij Trias. Op mijn dertiende ben ik begonnen met gitaar spelen.

"En even tussen ons, dat was eigenlijk alleen omdat ik de gitaar gewoon een stoer instrument vond! Na een jaar akoestisch gitaar te hebben gespeeld kocht ik vol trots mijn eerste elektrische gitaar. En zoals ze zeggen: the rest is history..

In 2012 startte ik de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met gitaar als hoofdvak. Op het conservatorium volgde ik naast gitaarlessen ook piano, zang en pedagogiek/didactiek lessen en heb ik veel in het primair en middelbaar onderwijs stage gelopen. In juni 2017 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium en ben ik gelijk begonnen met de master Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. De kennis die ik daar heb opgedaan probeer ik zoveel mogelijk toe te passen om meer diepgang te krijgen in mijn muzieklessen. Momenteel luister en speel ik het liefst akoestische gitaarmuziek, maar geniet ik ook van jazz, rock en blues muziek. 

Bij Trias geef ik akoestische gitaarles, elektrische gitaarles en basgitaarles en werk ik elk jaar natuurlijk graag aan de TMF bandlessen!"