Ga direct naar de inhoud
Wijkmuziekschool Voorburg

Wijkmuziekschool Voorburg

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 7, 8 of 9 lessen
Tarief €85 / €95 / €105
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Vanessa Brockotter Marjolijne Apituley
locatie De Driemaster (Spinozalaan 175)

Kom samen muziek spelen bij de Wijkmuziekschool Voorburg, welk instrument kies jij?

Op de Wijkmuziekschool maak je samen muziek. Kies het instrument van jouw keuze; gitaar, zang of keyboard en werk toe naar een gezamenlijk optreden.

  • Blok 4: start maandag 9 mei 2022 (€85: 7 lessen incl. presentatie)
  • Huurinstrument: Je kan een instrument lenen. Voor het huren van een instrument betaal je €25 borg. Mail naar trias@stichting-trias.nl om een afspraak te maken en je instrument te halen. 

KEYBOARD
Met je keyboard vervang je zo een compleet orkest of een volledige band. Uit dit veelzijdige instrument komen veel verschillende klanken en effecten. Je kunt er dan ook allerlei soorten muziek mee spelen. Je maakt in groepsverband kennis met het instrument. De lessen zijn bedoeld voor kinderen met een beginnersniveau t/m eerstejaars.

ZANG
Maak kennis met zang! Vind je het leuk om te zingen en wil je ontdekken waar jouw mogelijkheden liggen op dit gebied? Of wil je jouw zangtechniek verbeteren? Laat je stembanden trillen en leer naast het samen zingen ook hoe je solo kunt schitteren. 

GITAAR
Een veelzijdig instrument; van klassiek tot pop en van jazz tot rock. Je krijgt les in verschillende stijlen. Bij Trias geven we alle lessen in groepsverband. Er is veel aandacht voor samenspel, waarin je leert luisteren en muzikaal reageren op elkaar. Je wordt daarnaast ook individueel begeleid door de docent.

Beginners: 15.30-16.20 uur
Gevorderden: 16.20-17.10 uur

De Wijkmuziekschool is een samenwerking van Trias met Sport en Welzijn.