Ga direct naar de inhoud
Musicaldag

Zomervakantie: Musical Summerschool (RW)

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag, dinsdag
Tarief € 95,-
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Susanne de Rooij
Ooievaarspas Deelnemers die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, kunnen op vertoon van hun pas GRATIS deelnemen!

Bij Trias kun je meedoen met de leukste vakantie-activiteiten. Kom maandag 11 juli en dinsdag 12 juli van 10.00-16.00 uur naar Trias en doe mee met de Musical Summerschool. Na deze twee dagen treed je op voor je eigen publiek!

MUSICAL SUMMERSCHOOL: JUNGLE BOOK
Kom deze zomer mee in de wondere wereld van de Jungle samen met de kleine Mowgli. Het feest van de mensen wordt wreed verstoord door Shere Khan de Tijger. Daardoor blijft Mowgli alleen achter en wordt hij door Baghera de Zwarte Panter naar de wolven gebracht. De wolven voeden hem op en leren hem de Jungle kennen. Als Mowgli weg moet bij de wolven komt hij ook heel veel andere spannende dieren tegen…


We gaan aan de slag met liedjes en scenes uit het originele script van Jungle Book, die recent is verfilmd. De leerlingen leren een aantal liedjes van Jungle Book en zullen zich in de rollen van de dieren in de jungle gaan verplaatsen. Naast zingen en acteren wordt er uiteraard ook gedanst! Natuur en mens komen samen als Mowgli uiteindelijk toch weer terugkeert naar het mensenkamp. Een musical om nooit te vergeten en een ervaring die je niet mag missen.

Meld je aan!
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Docent: Susanne de Rooij
Locatie: Trias
Datum: maandag 11 juli en dinsdag 12 juli 
Tijd: 10.00-16.00 uur (2 dagen) 
Kosten: €95,- of gratis op vertoon van de Ooievaarspas