Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Urban Music: Rappen

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 10 lessen
Tarief €120
Korting Ooievaarspas

Trias accepteert de Ooievaarspas

Docent(en) Brantley MacDonald
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Spit jij de woorden out de mouw?

Rap is een expressieve kunstvorm waarbij op een ritmische manier met rijm een verhaal verteld wordt. In de cursus ga je onder begeleiding van muzikant en docent Brantley MacDonald aan de slag met een rap schrijven en leer je de basistechnieken van rappen. 

CURSUSSEN 2022-2023

  • Korte cursus: 10x vanaf 9 januari 2023 | 16.00 | 90 min 

Heb je deze cursus afgerond? Schrijf je dan ook in voor songwriting

Trias Music Fest

Altijd al in een band willen spelen? Dat kan! Trias stimuleert groepslessen en sessies. Daarom kunnen muziekleerlingen elke schoolvakantie deelnemen aan de Trias Music Fest (TMF). Spelen in een band draagt namelijk bij aan de onderlinge verbondenheid en stimuleert samenwerking, waardering en begrip voor elkaar.

De cursisten verzinnen een eigen bandnaam, repeteren samen in één dagdeel en werken aan een echte performance. Aan het einde van de dag treden de cursisten op voor het publiek in de studio van Trias. Ouders, broertjes en zusjes mogen komen kijken!

Het is voor de leerlingen natuurlijk heel spannend om 'echt' op te treden. Door de voorstelling direct na de bandsessies te doen, zorgen we ervoor dat de leerlingen goed voorbereid en geconcentreerd zijn. We werken echt naar de voorstelling toe. Zo wordt het voorspelen nog leuker en worden de leerlingen gemotiveerd om vaker te willen optreden.

De vakanties waarin het wordt georganiseerd:
Herfstvakantie (25 & 26 oktober*): Leerlingen vanaf 1 jaar ingeschreven
Voorjaarsvakantie (28 feb & 1 maart): Alle leerlingen
Meivakantie (25 & 26 april): Alle leerlingen
Zomervakantie (11 & 12 juli): Ale leerlingen

* Alle genoemde data is onder voorbehoud.
Deelname is gratis. De TMF-banddag is voor iedereen al 1 jaar een cursus muziek hebben gevolgd. Aanmelden voor de volgende editie? Stuur een e-mail naar isoldetroost@stichting-trias.nl.