Speel je mee?

Aantal lessen min. 33 lessen
Tarief €350
Docent(en) Vanessa Brockotter
Ooievaarspas Op vertoon van de Ooievaarspas verleent Trias eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Altijd al een instrument willen leren spelen? Waag je dan eens aan de ukelele, een instrument waar je instant blij van wordt!

Dit leuke instrument heeft een bepaalde aantrekkingskracht. Het is klein, makkelijk te bespelen en je kunt er mega leuke muziek op maken. Elke week leert juf Vanessa jouw super leuke liedjes en trucjes en spelen we samen leuke muziekjes, leer je notenlezen, akkoorden spelen en doen we leuke ritme spelletjes.

CURSUSSEN 2022-2023

• Jaarcursus: vanaf woensdag 31 augustus 2022 | 13.00 | 50 min
Trias Music Fest

Altijd al in een band willen spelen? Dat kan! Trias stimuleert groepslessen en sessies. Daarom kunnen muziekleerlingen elke schoolvakantie deelnemen aan de Trias Music Fest (TMF). Spelen in een band draagt namelijk bij aan de onderlinge verbondenheid en stimuleert samenwerking, waardering en begrip voor elkaar.

De cursisten verzinnen een eigen bandnaam, repeteren samen in één dagdeel en werken aan een echte performance. Aan het einde van de dag treden de cursisten op voor het publiek in de studio van Trias. Ouders, broertjes en zusjes mogen komen kijken!

Het is voor de leerlingen natuurlijk heel spannend om 'echt' op te treden. Door de voorstelling direct na de bandsessies te doen, zorgen we ervoor dat de leerlingen goed voorbereid en geconcentreerd zijn. We werken echt naar de voorstelling toe. Zo wordt het voorspelen nog leuker en worden de leerlingen gemotiveerd om vaker te willen optreden.

De vakanties waarin het wordt georganiseerd:
Herfstvakantie (25 & 26 oktober*): Leerlingen vanaf 1 jaar ingeschreven
Voorjaarsvakantie (28 feb & 1 maart): Alle leerlingen
Meivakantie (25 & 26 april): Alle leerlingen
Zomervakantie (11 & 12 juli): Ale leerlingen

* Alle genoemde data is onder voorbehoud.
Deelname is gratis. De TMF-banddag is voor iedereen al 1 jaar een cursus muziek hebben gevolgd. Aanmelden voor de volgende editie? Stuur een e-mail naar isoldetroost@stichting-trias.nl.