Ga direct naar de inhoud
het muzieklab

Start met muziek: het Muzieklab

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen min. 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €280
Korting Ooievaarspas

Trias accepteert de Ooievaarspas

Docent(en) Blishta Hoopman
Ooievaarspas Scan de Ooievaarspas en ontvang eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

Lekker muziek maken doe je in het Muzieklab!

In 'Het Muzieklab' maken de kinderen kennis met de instrumenten waarop bij Trias les wordt gegeven zodat ze na dit jaar een keuze kunnen maken. In de lessen wordt veel gezongen, gespeeld en een begin gemaakt met noten lezen. We werken aan het ontwikkelen van de creativiteit en expressie door te improviseren en te experimenteren op de verschillende instrumenten. Dit gebeurt vaak in groepjes, waarbij het samenwerken net zo belangrijk is als de presentatie van het eindresultaat. We laten onze oren inspireren door naar muziek te luisteren waardoor we onderscheid leren te maken tussen verschillende klanken en patronen. Dat maakt de vertaalslag naar zelf muziek maken weer een stapje makkelijker. De cursus 'Het Muzieklab' draagt bij aan het beleven van plezier en ontspanning, je creativiteit wordt geprikkeld en je zelfvertrouwen groeit!

Vanaf 7 of 8 jaar kan je bij Trias ook kiezen voor een jaarcursus instrumentaal of zang.

MAAK JE KLAAR VOOR CURSUSSEIZOEN 2023-2024! 
Twijfel je nog over een cursus? In de maand september kun je je inschrijven voor 1 gratis proefles. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar trias@stichting-trias.nl onder vermelding van je gewenste cursus, voor- en achternaam, geboortedatum, gewenste dag, telefoonnummer en e-mailadres. 

Inschrijven proefles

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van onze open dagen, kennismakingscursussen en vakantie activiteiten. Ook zullen we je op de hoogte stellen van ons cursusaanbod 2023-2024.

CURSUSSEN 2023-2024

  • Jaarcursus 6-7 jaar: vanaf woensdag 30 augustus 2023 | 16.35 uur | 50 min | Blishta Hoopman | €280

Tip: wacht niet te lang met inschrijven. De klassen stromen al snel vol!