Ga direct naar de inhoud
Beleef het samen

Muziek voor peuters

Lesvorm(en) Groepsles Ouder-kind les
Dag(en) woensdag
Aantal lessen Blok 3: 7x
Tarief gratis
Docent(en) Rachel van Asten
Locatie Kind Centrum De Waterlelie, Prinsenhof 4D

Peuters tot 4 jaar ontdekken in deze leuke cursus de wereld van muziek en beweging.

Peuters zijn dol op muziek en bewegen. Samen met je kind ga je liedjes zingen, bewegen op muziek en muzikale spelletjes doen met kleine instrumenten. Muziek maken met peuters is niet alleen leuk, maar is ook goed voor de motoriek, voor de ontwikkeling van taal en spraak en de sociale ontwikkeling. We zingen liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind, zoals over het weer en de dieren en alledaagse dingen zoals tanden poetsen, opruimen en aankleden. We spelen kriebelspelletjes en zingen klapspelletjes die de band met je kind versterken.

Op speelse wijze gaan we luisteren en reageren op muziek en ontdekken we de wereld van ritme, klank en beweging. Het maakt niet uit of je wel of niet goed kunt zingen. Plezier staat voorop en muzikaal zijn we allemaal. De liedjes en spelletjes uit deze cursus krijg je mee op papier in briefkaartformaat, zodat ze in een fotoalbum passen. Zo kun je thuis alles nog eens herhalen. 

CURSUSSEN 2022-2023

  • Korte cursus blok 3: 7 lessen vanaf 11 januari 2023 | 11.30 | 45 min 

Let op: deze cursus is alleen voor dreumesen, peuters en ouders woonachtig in de omgeving van Kind Centrum De Waterlelie.