Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Kennismakingscursus: Klassiek Ballet

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) donderdag
Aantal lessen 3
Tarief €15
Docent(en) Zaddik Gentille Francis
Locatie Generaal Spoorlaan 2, Rijswijk

Met deze gracieuze dansstijl leer je goed je lichaam te beheersen. Bij de kennismakingscursus klassiek ballet leer in 3 lessen de basics. Let's dance!

Bij klassiek ballet denk je al gauw aan beroemde balletten zoals Het Zwanenmeer, maar de basiselementen en techniek van klassiek ballet zijn ook te zien in veel andere dansvormen. Daarmee is klassiek ballet een uitstekende basis voor elke dansstijl. De nadruk ligt in de lessen klassiek ballet op dansplezier en expressie. Belangrijke elementen in de lessen zijn een goede houding, coördinatie, kracht en lenigheid.

De les begint bij Trias met een warming up aan de barre, gevolgd door oefeningen in de zaal en dynamische oefeningen op de diagonaal. Ook grondoefeningen komen aan bod, zoals stretches en buikspieroefeningen. De lesinhoud en intensiteit van de les worden aangepast aan het leeftijdsniveau van de dansers. 

START-EN EINDDATUM
23-06-2022 t/m 07-07-2022

KENNISMAKINGSCURSUS
Onder leiding van een vakdocent leer je klassiek ballet! Mocht je na deze kennismakingscursus de smaak te pakken hebben, dan kan je je inschrijven voor deze cursus! Maar wees er snel bij, want vol = vol.