you're a rockstar

Aantal lessen 10 lessen
Tarief €85
Docent(en) Tijs Kulker
Ooievaarspas Op vertoon van de Ooievaarspas verleent Trias eenmalig 100% korting. Ga voor de voorwaarden naar www.stichting-trias.nl/ooievaarspas

In een band spelen of zingen? Volg dan bandlessen bij Trias, want muziek maken doe je samen. Wie weet worden jij en je band straks wereldberoemd!

Lijkt het je leuk om in een band spelen? Doe dan mee met onze bandlessen. Je wordt als band gecoached en speelt muziek van bekende bands en artiesten. In de gevorderde groepen werk je ook aan een eigen repertoire. Je werkt toe naar je eigen concert bij Trias.

CURSUSSEN 2022-2023

• Korte cursus blok 1: 10x vanaf maandag 3 oktober 2022 | 18.10 | 50 min
  • Korte cursus blok 2: 10x vanaf maandag 9 januari 2023 | 18.10 | 50 min
  • Korte cursus blok 3: 10x vanaf maandag 3 april 2023 | 18.10 | 50 min

HUURINSTRUMENTEN
Geen zorgen, je kunt bij ons een instrument lenen. Tarieven huurinstrumenten »

Trias Music Fest

Altijd al in een band willen spelen? Dat kan! Trias stimuleert groepslessen en sessies. Daarom kunnen muziekleerlingen elke schoolvakantie deelnemen aan de Trias Music Fest (TMF). Spelen in een band draagt namelijk bij aan de onderlinge verbondenheid en stimuleert samenwerking, waardering en begrip voor elkaar.

De cursisten verzinnen een eigen bandnaam, repeteren samen in één dagdeel en werken aan een echte performance. Aan het einde van de dag treden de cursisten op voor het publiek in de studio van Trias. Ouders, broertjes en zusjes mogen komen kijken!

Het is voor de leerlingen natuurlijk heel spannend om 'echt' op te treden. Door de voorstelling direct na de bandsessies te doen, zorgen we ervoor dat de leerlingen goed voorbereid en geconcentreerd zijn. We werken echt naar de voorstelling toe. Zo wordt het voorspelen nog leuker en worden de leerlingen gemotiveerd om vaker te willen optreden.

De vakanties waarin het wordt georganiseerd:
Herfstvakantie (25 & 26 oktober*): Leerlingen vanaf 1 jaar ingeschreven
Voorjaarsvakantie (28 feb & 1 maart): Alle leerlingen
Meivakantie (25 & 26 april): Alle leerlingen
Zomervakantie (11 & 12 juli): Ale leerlingen

* Alle genoemde data is onder voorbehoud.
Deelname is gratis. De TMF-banddag is voor iedereen al 1 jaar een cursus muziek hebben gevolgd. Aanmelden voor de volgende editie? Stuur een e-mail naar isoldetroost@stichting-trias.nl.