Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Kennismakingscursus: Muziek voor Dreumesen

Lesvorm(en) Groepsles Ouder-kind les
Dag(en) woensdag, vrijdag
Aantal lessen 2
Tarief €10
Docent(en) Jacqueline den Dekker
Locatie Generaal Spoorlaan 2, Rijswijk

In 2 lessen beleef je een muzikaal avontuur samen met je (klein)kind

Kleine kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Samen met je kind ga je liedjes zingen, bewegen op muziek en muzikale spelletjes doen met kleine instrumenten. Muziek met dreumesen is niet alleen leuk, maar is ook goed voor de motoriek, voor de ontwikkeling van taal en spraak en de sociale ontwikkeling. We zingen liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind, zoals over het weer en de dieren en alledaagse dingen zoals tanden poetsen, opruimen en aankleden. We spelen kriebelspelletjes en zingen wiegeliedjes die de band met je kind versterken.

START-EN EINDDATUM
29-06-2022 t/m 06-07-2022 (woensdagen)
01-07-2022 t/m 08-07-2022 (vrijdagen)

KENNISMAKINGSCURSUS
Mocht je na deze kennismakingscursus de smaak te pakken hebben, dan kan je inschrijven voor de jaarcursus per september. Maar wees er snel bij, want vol = vol.

LET OP: DEZE CURSUS VINDT PLAATS IN HET HUIS VAN DE STAD»

Op 2 mei verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat. Bekijk hier het volledige nieuwsbericht.